a mi történetünk

Ha úgy érzed, hogy szívesen látnád itt az oldalon a saját töténeted, ezzel inspirálva, vagy erőt adva a hasonló élethelyzetben lévő szülőknek, szeretettel várjuk az írásod a következő e-mail címen: kaptar.napkozi@gmail.com

Maya és bea

Gyermekkorában mindenki sokat ábrándozik arról, vajon milyen lesz az élete felnőttként. Mint minden kislány, én is egy idealizált világot képzeltem magamnak, nem is lehet másképp, nekem biztos mindenből a legjobb lesz, lesz majd egy nagy kertes házam, kutyám, cicám, egy gyönyörű szőke, hosszú hajú kislányom, egy szuper, sportos, jóképű kisfiam, sármos, jóképű férjem, aki imád engem és a gyerekeinket.

Minden nagyon szépen is indult, nagyon vártuk a kislányunkat, a terhességemmel nem volt semmi probléma, kicsit ugyan elhúztuk a végét, Maya nem igazán akart kibújni, már két hete bent feküdtem a kórházban túlhordással, amikor elindultak az első fájások.

Az első fájásom péntek este kezdődött, végig vajúdtam a szombatot, a vasárnapot és szörnyű fájdalmak között Maya végül megszületett hétfőn, fél kettőkor. Itt már gyanakodnom kellett volna, hogy valami nem stimmel, de hát mindenki azt mondta, a szülést meg kell szenvedni, nincs ennél nagyobb fájdalom az életben (és tényleg), az orvosok azt mondták minden rendben van, egészséges, gyönyörű kislány, ráadásul 10/10 lett az Apgarja. Meg egyébként is, nekem csak tökéletes gyermekem születhet. Úsztam a boldogságban, órákon át bámultam Őt és Ő is engem, csodaszépnek láttam, imádtam az első pillanattól fogva.

Nagyon nyugodt kislány volt. Ritkán sírt. Kicsit félretartotta a fejét és a lábacskai nem voltak szimmetrikusak, de mi voltunk mindenféle szűrésen és mindenhol azt mondták, minden rendben van vele. OLVASS TOVÁBB!