Kiss Balázs

szociális gondozó

Mivel foglalkozol a Kaptárban?
A Kaptár megalakulásával, szinte megegyező időben kezdtem el szociális gondozóként dolgozni. Előtte nem is sejtettem hogy olyan embereknek fogok segíteni, akik súlyosan, halmozottan sérült fiatal felnőttek.

Miért választottad ezt a munkát?
Hogy a mindennapjaikban, (amíg tart a napközi) alapvető szükségleteik elvégzésében, képességeikhez mérten segítsem és támogassam őket, olyan hétköznapi funkcióinak az ellátásában, mint a reggeliztetés, tornázás, séta, délutáni különböző játékos programok vagy akár a wc-re való eljutás.

Mit szeretsz legjobban a munkádban?
Személyesen, én a legjobban a torna részét kedvelem, mivel itt résztvehetünk és hozzájárulhatunk a szakemberek segítségével, a klienseink fizikai és mentális egészségi állapotának a megőrzésében, fejlődésében.


Mit szeretsz legjobban a Kaptárban?
A Kaptárban leginkább a munkatársaimmal való jó kapcsolati együttműködést emelném ki, valamint azt, hogy olyan körülmények között végezhetjük a munkánkat, ahol a legjobb szakmai tudás és felszereltség áll rendelkezésre, mind ezt nyugodt, komfortos környezetben tehetjük meg.
A munkámban, az itt eltöltött közel egy évem alatt, olyan személyiségeket és életeket ismerhettem meg aminek hatására, olyan türelmet, alázatot, odafigyelést és elfogadást tanultam meg, amit mindig tovább vihetek magammal.